Sparen bij Daalderkaas

 

Bij Daalder Kaas spaart u bij aankoop van kaas mee voor gratis cadeaus. U ontvangt bij iedere besteding van € 2,50 een spaarmunt die u in de handige Daalder spaarkoker kunt opsparen tot u het gewenste cadeau bij elkaar gespaard heeft. Ons assortiment spaaritems wordt steeds vernieuwd, waardoor u kunt blijven doorsparen

Iedere markt en iedere Daalderkaas ondernemer werkt anders

Onze ondernemers bieden u lokaal de keuze uit diverse leuke items. Dit kan per markt verschillen, dus vraag naar het actuele aanbod bij uw kaasboer in de buurt

Hieronder onze spaaritems in een overzicht.

 

SPAARACTIE ITEMS

Deze kaasschaaf, voor zachte kazen, van GastroMax is gemaakt van nylon. De kaasschaaf heeft een ruw blad, dat helpt te voorkomen dat gesneden plakjes kaas gaan plakken of breken. 

Wijn is een alcoholische drank die ontstaat door het vergisten van het sap van druiven. Bij ons de keus uit een rode Merlot of een droge witte Chardonnay

Deze kaasschaaf van Orthex is perfect voor het schaven van belegen kaassoorten. Het snijvlak van de kaasschaaf is ultra-scherp en het lemmet geleidt de broze belegen plakken kaas zodat deze niet breken.

Deze kaasschaaf van Orthex is perfect voor het schaven van jonge kaassoorten. Het snijvlak van de kaasschaaf is scherp en het speciale korte lemmet voorkomt dat de jonge kleverige kaas blijft plakken en gaat scheuren.

De set  keuken,- en theedoek van DDDDD houden van een eerlijke en open sfeer. Het merk DDDDD weerspiegelt maatschappelijke invloeden in zijn producten: global, urban, local heritage, vintage en de liefde voor de natuur smelten samen in de collecties.  U kunt nu kiezen uit 3 verschillende designs

Handige koeltas in compact formaat met ritssluiting. Past in elke fietstas. Plaats eventueel een koelelement in de tas voor extra koeling voor langere tijd.

Geen geknoei meer met zeep met de OXO Good Grips afwasborstel met zeepdispenser. Met een lichte druk op de zachte anti-slipknop spuit de zeep uit de borstel en op het item dat wordt geschrobd. Zeep blijft spuiten wanneer de knop wordt ingedrukt, zelfs wanneer het reservoir bijna leeg is. Opnieuw vullen? Schroef gewoon het dopje op de steel los, doe zeep in het reservoir en schroef vervolgens de dop er weer op. De zachte, comfortabele greep steunt je hand tijdens het gebruik en is anti-slip, zelfs wanneer je handen nat zijn. De greep is bovendien voorzien van een ophangoog. De borstelkop heeft duurzame nylon draden die vuil eenvoudig verwijderen. Voor sterk aangebakken voedsel gebruik je de ingebouwde schraper aan de achterzijde van de borstelkop. Zowel de borstel als de schraper zijn veilig voor anti-aanbakpannen.

Deze grote spatel van OXO Good Grips is flexibel en heeft een dunne rand, zodat de spatel makkelijk onder gerechten schuift. Dit maakt de spatel perfect voor het draaien van (kwetsbaar) voedsel in je pan of op de bakplaat.

Met deze rasp, medium van OXO Good Grips kun je heel eenvoudig harde kaas, chocolade, wortelen en meer raspen. De rasp van roestvrijstaal is extra scherp en raspt middelgrof. Het anti-sliphandvat zorgt voor een stevige greep. Ook als je handen nat zijn. Ook de voet van de rasp is anti-slip en loopt een beetje rond voor extra gebruikscomfort

Pizza snijden is makkelijk met deze scherpe pizzasnijder van OXO Good Grips. De duimbeschermer houdt de vingers weg van het wiel voor extra veiligheid, en de zachte comfortabele anti-slip greep biedt een stevige grip, zelfs aan natte handen.

Deze bijenwasdoeken van Westmark zijn een natuurlijk en milieuvriendelijk alternatief voor plastic en aluminium folie, en geschikt om voedingswaren in te verpakken om mee te nemen of te bewaren. De set bevat 3 doeken.

Met deze tostimaker 'Diablo' maak je royaal gevulde ronde tosti's, maar ook allerlei hartige of zoete snacks. Doe eenvoudig je favoriete ingrediënten tussen 2 boterhammen in de diepe Diablo en verhit deze zonder snoeren om en om op een hittebron.

Met deze kaaskruller van Ibili krul je kaas en chocolade in bloemachtige stroken. Dit zorgt voor een veel intensere smaak en geur, dan wanneer je de kaas en chocolade normaal snijdt. Traditioneel wordt deze kruller in Zwitserland gebruikt voor het krullen van 'Tête de Moin' kaas, geleverd op bestelling, en tegenwoordig wordt de kruller ook voor vele andere kaassoorten gebruikt.